вторник, 30 октомври 2012 г.

Алкохолен хороскоп


Овен (21 март – 19 април)

Стил на пиене: Импулсивни, хората родени под този зодиакален знак харесват да се забавляват и неусетно им се изплъзва времето по време на купон. Тяхното желание за съревнование ги прави податливи на всякакви пиянски игри, включително и игра с шотове. Те са сладникаво сантиментални, хора с които е забавно да се пие и обичат да флиртуват след някоя и друга чашка. Напиването на представител на зодия Овен е добър начин да се измъкне информация от тях, защото понякога останалите методи не работят при тези хора. Овните могат да станат войнствени, когато се нафиркат сериозно, но тяхното мнение е, че каквото и да се случи, ще бъде простено (ако не бъде забравено) до сутринта. Може да се разчита на тях, поне докато не им направите нещо наистина ужасно през изминалата нощ, подли Близнаци.




Телец (20 април – 20 май)


Стил на пиене: Телците обичат да пият със спокойно темпо като целта им е по-скоро лек блясък в очите, отколкото да се качват на черешата. Все пак казано в прав текст – наистина пияният телец си е гледка, стават от хората, които не е добре да ги пускате в стъкларски магазин – склонни са да разлеят червеното вино върху белите килими, както и да разказват мръсни вицове на шефовете си. Техните предпочитания за забавления като пиене на шотове поставени на нечие тяло или обикалянето по кръчмите цяла нощ може да се окаже истинско приключение за всички край него. Всъщност определено не искаме да кажем, че телците не обичат да си попийват – далече сме от тази мисъл. Колкото повече пият, толкова по-трудно може да им се затвори устата – особено забавно е в такива момента да ги заведете на караоке.

Близнаци (21 май – 21 юни)

Стил на пиене: Близнаците могат да пият без да променят своето поведение особено – просто по природа са си доста приказливи и трудно можеш да им задържиш вниманието за дълго. Те могат да ви впечатлят като в един момент водят умело разговор с вас, а в следващ правят нещо напълно откачено в напреднала фаза на пийване като да повърнат в обувката ви. Близнаците притежават магията на успешното флиртуване и се справят много добре в това. Обичат да си поръчват различни коктейли на всяко раздаване, защото повтарянето за тях е скучно и дори си падат по тематични начини на пиене.

Рак (22 юни – 22 юли)

Стил на пиене: Раците са приятна компания за пиене – бутилка допълнително вино за вечеря или за по бира или 6 след работа, могат да ги направят още по-добра компания, нали така раци? Отличници са в откриването на тайни партита, както и в промъкването във VIP списъци. Раците никога не са наистина пияни – просто са „леко изморени и емоционални” (разбирайте: сантиментални и разчувствани). Но няма нищо по-добро от разказването на истории след няколко бутилки червено вино с твоят любим представител на зодия раци. Впрочем дори с твоят втори по обич Рак. Раците си падат по вкуса на ванилията и ще им се харесате, ако им сервирате водка с аромат на ванилия смесена със сода или кока кола.

Лъв (23 юли – 22 август)

Стил на пиене: Лъвовете обичат да пият и да се забавляват – често те са отлични танцьори и обикновено доста добри в пиенето, а също така и в губенето на сдържаност. По тази причина понякога стават доста закачливи. Разбира се, те съвсем не стават мили пияни котенца – лъвовете са си лъвове все пак. Те обикновено знаят своите граници, може би защото мразят да губят самоконтрол. Когато се напият до козирката очаквайте да започнат да флиртуват, дори понякога не с човека, с който са отишли заедно на бар. Все пак лъвовете не са от хората, които биха нарушили правилата дори когато са пияни, така че се опитайте да ги игнорирате (постарайте се повече, Раци) и очаквайте стеснителни (със силен махмурлук) Лъвове на следващият ден, които се опитват да се реваншират.

Дева (23 август – 22 септември)

Стил на пиене: Интелигентите  Деви умеят да налагат контрол върху тяхното пиянство. Техният непрекъснат стремеж към чистота, може да ги накара, да пият по-малко в сравнение с другите зодиакални знаци – но със сигурност може да ги накара също така да пият чист алкохол, да се наливат с вина или да станат лоялни към определена марка алкохол. Те рядко изпадат в безпаметно пиянство, но когато се напият….Девите се контролират от техният интелект, но в тях тихо си кротува скрит звяр, който излиза наяве точно в такива момента, когато стават ужасно секси и разкрепостени. Както един представител на зодия Дева се изразява „Отивам да се напия докато достигна ниско ниво на интелигентност тази вечер”.

Везни (23 септември – 23 октомври)

Стил на пиене: „Аз съм просто социален, когато пия” каза Везната, „Просто аз съм толкова социален”. Везната обича нищо друго така, както да купонясва и да общува с всички на партито.Независимо дали сте от добрите везни (с включен радар за създаване на нови приятели) или не сте чак толкова добри везни (ставате малко подстрекателни, когато ви стане скучно) винаги шансовете ви да забиете нещо на купона са доста високи. Чаровни точно толкова, колкото те са всъщност, общоизвестно е, че Везните имат силна липса на самоконтрол, което може да ги забърка в какви ли не неприятности – като да се натряскат здравата още рано през вечерта, да флиртуват с гаджето на най-добрият си приятел или просто на сутринта цялата нощ да остане като бяло петно в паметта.

Скорпиони (24 октомври – 21 ноември)

Стил на пиене: Дори не си и помисляйте да кажете на Скорпиона, че е пил достатъчно, те просто самодоволно ще ви се усмихнат и ще продължат тихичко да си пийват, докато не се напият като свине само за да ви направят напук. Скорпионите обичат да пият и да се бъзикат с вас, ако имате проблем с това.  Повечето от тях, просто се наслаждават на чашката, макар че ако са депресирани, „самоунищожителните” Скорпиони търсят тоталното заличаване на събитията в лицето на алкохола. Все пак Скорпионите са очарователни приятели за по чашка, ужасно сладкодумни и са майстори на флирта. Те също така запомнят всичко, наистина всичко – дори и това, което си направил, когато си бил мъртво пиян. Много важно – пийте само със Скорпиони, които ви харесват!

Стрелци (22 ноември – 21 декември)

Стил на пиене: Във виното е истината, а що се отнася за Стрелците - до прекомерното напиване. Когато са пияни те са готови да разкажат всяка една тайна, както и много от тайните за себе си. Нетактични – пиенето със Стрелци винаги е забавно. Това е зодиакален знак, който знае как да купонясва (а и какво може да очаквате като тази зодия са хора като Франк Синатра, Кейт Ричардс, близнаците Буш и Ана Никол Смит?). Те са от този тип хора, който се заприказва с всеки в стаята, а след това започва да настоява да отидат някъде другаде – като нощен клуб, или парк, или открито парти или където и да е, но да се купонясва там. Без капка съмнение, пиянската вечер с тази зодия ще се запомни или поне ще искате да си я спомняте.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Стил на пиене: Козирозите обикновено се описват като практични, непоколебими, преследващи парите и жадни за изява хора – не случайно са в астрологическото коктейлно парти по тяхно нежелание. Но това е зодията на Дейвид Боуи и Ани Ленъкс, както и на Елвис. Козирозите са истински рок звезди – независими и енергични, както и наистина чаровни, за което е трудно да им устои човек. Но точно както повечето рок звезди, те са в двете крайности на живота и се нуждаят от малко „социално подбутване” за да се отпуснат и да се наслаждават на партито.


Водолей (20 януари – 18 февруари)

Стил на пиене: Ако ти си Водолей, може би вече си чул, че делите една зодия и пристрастяваща се склонност заедно с Лиз Тейлър, Лайза Минейли, Кърт Кобейн. Не само че Водолеите се захласват по своя собствен малък свят, в който живеят, достигайки до него след добро количество алкохол, но и са придобили доста завидлива поносимост към спиртните напитки. Но пък на кого му трябва толкова скъпа среща? Все пак алкохолът пари струва. Но от друга страна те за очарователни приятели за напиване, и представляват човек, на който винаги можеш да разчиташ. С правилният Водолей, направо можеш да започнеш да забъркваш по някой и друг коктейл и да не ставате от леглото с дни. В крайна сметка като нищо може всъщност вие да се пристрастите към Водолея ;).

Риби (19 февруари – 20 март)

Стил на пиене: Рибите и пиенето не си пасват много добре. Може би, защото рибите си падат малко перфекционисти и когато си наумят нещо, стават по-упорите от петно от вино на бяла риза. Ако организират парти или забавление навън те стават твърде разсеяни и заети с техните си задължения. Въпреки усилията, които полагат те не губят ентусиазъм и много ги бива в забъркването на коктейли по такива поводи. Склонни са да помагат на пияните хора край себе си и интересното е, че си падат по воденето на разговори с напълно пияни хора, докато те са напълно трезви. Какво да ги правиш – Риби.